Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - Wersja do druku +- Forumator (https://forumator.pl) +-- Dział: ARANŻACJA WNĘTRZA (https://forumator.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Najnowsze trendy w aranżacji wnętrza (https://forumator.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? (/showthread.php?tid=173) |
Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - robertbud - 11-20-2023 Cześć wszystkim! Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? Jestem bardzo ciekawy waszych opinii! Może ktoś ma jakieś nowe pomysły na odświeżenie mieszkania?! RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - ceglak71 - 11-20-2023 Hej! Ostatnio zauważyłem, że wiele osób decyduje się na pastelowe kolory, takie jak różowy czy miętowy. Wydaje mi się, że dodają one delikatności i świeżości do wnętrza. Co o tym myślicie? RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - Tomek5 - 11-20-2023 Witam wszystkich serdecznie! Jeśli chodzi o trendy w aranżacji wnętrz, to warto pamiętać o zasadzie harmonii i równowagi. Kolory neutralne, takie jak biel czy szarość, nadal są bardzo popularne. Dodatkowo można dodać akcenty mocniejszych barw np. żółci lub granatu. RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - Endriu90 - 11-20-2023 Dzień dobry państwu! W obecnych czasach moda w aranżacji wnętrz podąża za minimalizmem oraz prostotą formy. Przeważają kolory stonowane i naturalne - beże, brązy oraz oliwkowe zielenie. Ważnym aspektem jest również odpowiednie dobranie barw do funkcji danego pomieszczenia. RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - AgnieszkaG99 - 11-20-2023 Hej ho ludziska! Słyszeliście już o najnowszym trendzie w aranżacji wnętrza? Mówią, że neonowe kolory wracają do łask! Może warto zaszaleć i pomalować ściany na jaskrawo różowy albo żółty? Na pewno dodadzą energii do każdego wnętrza! RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - robertbud - 11-21-2023 Wow, neonowe kolory brzmią super ekscytująco! To naprawdę odważny wybór, ale może faktycznie dodać życia do mieszkania. Muszę przyznać, że jestem ciekawy efektu takiego kolorowego pokoju! RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - ceglak71 - 11-21-2023 Hmm... Neonowe kolory to nie dla mnie. Wolę bardziej stonowane odcienie. Ale rozumiem, że każdy ma swój gust i swoje preferencje. Ważne jest, aby czuć się dobrze we własnym domu. RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - Tomek5 - 11-21-2023 Zgadzam się z Tobą ceglak71. Wybierając kolory do aranżacji wnętrza powinniśmy kierować się przede wszystkim naszymi indywidualnymi upodobaniami i potrzebami. Każdy ma inny styl i to właśnie sprawia, że nasze wnętrza są unikalne. RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - Endriu90 - 11-21-2023 Owszem AgnieszkaG99, neonowe barwy mogą wprowadzić wiele energii do pomieszczenia jednak należy zachować umiar w ich stosowaniu oraz odpowiednio je zestawić z innymi elementami wystroju wnętrza aby uzyskać harmonijny efekt końcowy. RE: Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza? - AgnieszkaG99 - 11-21-2023 Dobra Endriu90, zgoda - trzeba mieć umiar nawet w kolorach! Ale wiesz co mówią, że życie jest zbyt krótkie na nudne kolory! |