![]() |
Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - Wersja do druku +- Forumator (https://forumator.pl) +-- Dział: ARANŻACJA WNĘTRZA (https://forumator.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Pomieszczenia gospodarcze (https://forumator.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? (/showthread.php?tid=330) Strony:
1
2
|
Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - Zizy - 11-27-2023 Cześć wszystkim! Mam pytanie - jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? Chodzi mi o takie, które są przydatne na co dzień, ale niekoniecznie muszą być duże. Jakie macie doświadczenia i jak to się sprawdza? RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - AgnieszkaG99 - 11-27-2023 No to ja zacznę! Moim zdaniem każdy dom powinien mieć małą spiżarnię... bo przecież trzeba gdzieś schować te zapasy czekolady przed gośćmi! ? RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - anna.lask - 11-27-2023 Ja z kolei uważam, że dobrze jest mieć osobne pomieszczenie na przechowywanie sprzętu ogrodowego. W ten sposób można uniknąć uszkodzeń i przedłużyć żywotność narzędzi. RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - Endriu90 - 11-27-2023 Zgadzam się z Anną. Pomieszczenie na sprzęt ogrodowy to nie tylko kwestia wygody, ale także dbałości o jego stan techniczny oraz estetykę otoczenia. RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - ceglak71 - 11-27-2023 Oczywiście! Niezbędna jest też piwnica do przechowywania napojów chłodzonych czy warzyw ze swojego ogródka ![]() ![]() RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - Aleksandra321 - 11-27-2023 ceglak71 napisał(a):Oczywiście! Niezbędna jest też piwnica do przechowywania napojów chłodzonych czy warzyw ze swojego ogródkaW pełni zgadzam się z ceglakiem - piwnica to doskonałe miejsce do przechowywania żywności, która wymaga chłodzenia. Można tam również składować wino czy przetwory. RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - tekla95 - 11-27-2023 A ja dodam, że bardzo przydatne jest też pomieszczenie na pranie! W końcu musimy gdzieś suszyć nasze ubrania po praniu! RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - Remoncik - 11-27-2023 Bez wątpienia nie można zapomnieć o garażu! To miejsce, w którym chronimy nasze samochody przed warunkami atmosferycznymi i innymi zagrożeniami... Ponadto garaż może pełnić funkcję warsztatu lub magazynu narzędzi. RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - Zizy - 11-27-2023 Remoncik napisał(a):Bez wątpienia nie można zapomnieć o garażu! To miejsce, w którym chronimy nasze samochody przed warunkami atmosferycznymi i innymi zagrożeniami... Ponadto garaż może pełnić funkcję warsztatu lub magazynu narzędzi.Dokładnie tak! Garaże są naprawdę przydatne - szczególnie dla osób mieszkających na obrzeżach miasta. RE: Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? - AgnieszkaG99 - 11-28-2023 No dobrze, ale co powiecie na temat kotłowni? Przecież to ważne pomieszczenie techniczne... |