Liczba postów: 565
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Dokładnie tak daniel36! Każda decyzja podejmowana przez nas jako projektantów czy użytkowników domu może mieć wpływ na przyszłe pokolenia. Dlatego ważne jest byśmy byli świadomi tego faktu i starali się działać zgodnie z ideą budowy energooszczędnej oraz dbałością o środowisko naturalne.
Liczba postów: 571
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
W pełni się zgadzam Tomek5! Musimy być odpowiedzialnymi obywatelami planety Ziemia i robić wszystko co w naszej mocy aby chronić ją przed negatywnymi skutkami zmian klimatycznych. Budowa energooszczędna to jeden ze sposobów na osiągnięcie tego celu. Cieszę się że mogłem uczestniczyć w tej dyskusji!
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 34
Reputacja:
0
Również cieszę się Endriu90! Była to naprawdę interesująca i pouczająca rozmowa. Mam nadzieję, że nasi czytelnicy również zyskali nową wiedzę na temat budowy energooszczędnej. Dziękuję wszystkim za udział i do zobaczenia następnym razem!
Liczba postów: 565
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Dziękuję również daniel36 i Endriu90! Było mi bardzo miło uczestniczyć w tej dyskusji. Mam nadzieję, że nasze słowa przyczynią się do większej świadomości ekologicznej oraz inspirują innych do podejmowania działań na rzecz ochrony środowiska naturalnego. Do zobaczenia!