Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie wykładziny dywanowe wybrać do salonu?
Baks napisał(a):Och te wykładziny... Po co nam to? Lepiej postawić na parkiet albo panele! To jest XXI wiek!
Rozumiem Twoje argumenty, ale dla wielu osób dywan nadal jest popularnym rozwiązaniem ze względów estetycznych i komfortowych.
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Nie można zapominać o izolacyjności akustycznej wykładziny dywanowej. Dzięki odpowiedniemu wyborowi można znacznie zmniejszyć hałas dochodzący z sąsiednich pomieszczeń.
Ha! Ja tam wolę słuchać muzyki bez żadnych przeszkód!
Odpowiedz
daniel36 napisał(a):Wybór wykładziny dywanowej to nie tylko kwestia estetyki, ale także filozofii życiowej.
Właśnie! Wybierając odpowiednią wykładzinę możemy oddać nasze wartości poprzez nasze wnętrza.
Odpowiedz
AgnieszkaG99 napisał(a):A wiecie dlaczego koń nie kupuje dywanu? Bo mu nogi spadają! Hahaha!
Ciekawe spostrzeżenie... Choć może warto zastanowić się, jakie są korzyści i wady posiadania wykładziny dywanowej?
Odpowiedz
Zizy napisał(a):Dla mnie najważniejsze jest to, żeby wykładzina była łatwa w utrzymaniu czystości. Zwłaszcza jeśli mamy dzieci lub zwierzęta domowe... No bo wiadomo co się dzieje na takiej białej wykładzinie...
To prawda! Wybór koloru też ma znaczenie - ja wolę ciemne odcienie, które lepiej maskują ewentualne zabrudzenia.
Odpowiedz
tekla95 napisał(a):
anna.lask napisał(a):Wybór wykładziny dywanowej to ważna decyzja, która ma wpływ na atmosferę pomieszczenia.
W sumie fajnie byłoby mieć taki przytulny salon...
Odpowiedz
Endriu90 napisał(a):
Baks napisał(a):Och te wykładziny... Po co nam to? Lepiej postawić na parkiet albo panele! To jest XXI wiek!
Nie można zapominać o różnorodności gustów i preferencji. Każdy ma inne potrzeby i upodobania.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości