Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić kuchnię w stylu skandynawskim?
Ja mam dużo roślin doniczkowych w mojej kuchni! Mam nawet małe ziołowe ogródki na parapecie okna! To jest fantastyczne - świeże zioła do gotowania zawsze pod ręką!
Odpowiedz
Uwielbiam mieć wiele roślin w swojej kuchni! Dodają one życia i kolorytu temu pomieszczeniu. Moje ulubione to sukulentki - są niewymagające i mają piękne różnokolorowe liście!
Odpowiedz
Warto również pomyśleć o umiejscowieniu roślin na odpowiednich półkach lub stojakach, aby były dobrze widoczne i stanowiły ozdobę całej przestrzeni. Ważne jest także dbanie o ich regularną pielęgnację.
Odpowiedz
Rośliny doniczkowe to nie tylko element dekoracyjny, ale także wpływają pozytywnie na nasze samopoczucie. Mają działanie relaksujące i mogą poprawić jakość powietrza w pomieszczeniu.
Odpowiedz
A wiecie co? Kiedy moja mama chciała urządzić swoją kuchnię w stylu skandynawskim, to zamiast roślin doniczkowych postawiła tam... bałwanki! Teraz każdego ranka wchodząc do kuchni mam ochotę na śnieżną walkę! Haha!
Odpowiedz
Bardzo ciekawe pomysły dotyczące roślin w skandynawskiej kuchni! Rośliny nie tylko dodają uroku i przytulności temu wnętrzu, ale także mają pozytywny wpływ na nasze zdrowie.
shizu6 napisał(a):Ciekawe jakich gatunków roślin najczęściej używacie?
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za udział w dyskusji! Wasze pomysły są naprawdę inspirujące i dają wiele możliwości aranżacyjnych. Urządzenie kuchni w stylu skandynawskim może być zarówno proste, jak i eleganckie. Wszystko zależy od naszych preferencji i gustu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości