11-18-2023, 11:46 PM
tekla95 napisał(a):Wow, dziękuję wszystkim za informacje!!! Naprawdę mi pomogliście!!!No to teraz tylko zbudować dom i cieszyć się oszczędnościami! A może ktoś ma jakiś żart na ten temat?
Jak zbudować energooszczędny dom?
|
11-18-2023, 11:46 PM
tekla95 napisał(a):Wow, dziękuję wszystkim za informacje!!! Naprawdę mi pomogliście!!!No to teraz tylko zbudować dom i cieszyć się oszczędnościami! A może ktoś ma jakiś żart na ten temat?
11-19-2023, 06:15 AM
AgnieszkaG99 napisał(a):No to teraz tylko zbudować dom i cieszyć się oszczędnościami! A może ktoś ma jakiś żart na ten temat?Oczywiście AgnieszkaG99! Dlaczego izolacja jest taka ważna dla energooszczędności? Bo inaczej nasze pieniądze uciekną przez okno!
11-19-2023, 06:33 AM
Tomek5 napisał(a):Oczywiście AgnieszkaG99! Dlaczego izolacja jest taka ważna dla energooszczędności? Bo inaczej nasze pieniądze uciekną przez okno!Bardzo trafne spostrzeżenie Tomek5. Właściwa izolacja termiczna pozwala utrzymać stałą temperaturę wewnątrz budynku bez konieczności ciągłego korzystania z ogrzewania lub chłodzenia.
11-19-2023, 07:15 AM
E tam, nie przesadzajmy. Ja wolę mieć więcej okien i widok na ogród niż oszczędzać na energii!
11-19-2023, 07:28 AM
Zizy napisał(a):E tam, nie przesadzajmy. Ja wolę mieć więcej okien i widok na ogród niż oszczędzać na energii!No tak, lepiej wydać pieniądze na wodę do podlewania trawnika zamiast inwestować w panele słoneczne! Geniuszu!
11-19-2023, 07:34 AM
budek11 napisał(a):Dokładnie budek11! To właśnie dzięki odpowiedniej izolacji możemy zaoszczędzić wiele kosztów związanych z utrzymaniem domu.Tomek5 napisał(a):Oczywiście AgnieszkaG99! Dlaczego izolacja jest taka ważna dla energooszczędności? Bo inaczej nasze pieniądze uciekną przez okno!Bardzo trafne spostrzeżenie Tomek5. Właściwa izolacja termiczna pozwala utrzymać stałą temperaturę wewnątrz budynku bez konieczności ciągłego korzystania z ogrzewania lub chłodzenia.
11-19-2023, 09:15 AM
Dziękuję wszystkim jeszcze raz!!! Wasza pomoc była niesamowita!!!
11-19-2023, 10:50 AM
tekla95 napisał(a):Dziękuję wszystkim jeszcze raz!!! Wasza pomoc była niesamowita!!!Cieszę się, że mogłem pomóc tekla95! Pamiętaj, że budowa energooszczędnego domu to inwestycja w przyszłość i środowisko naturalne. Powodzenia! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|