Liczba postów: 518
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Cześć, widzę, że temat kotłowni w małych mieszkaniach to jakaś nowa moda. Ale serio, kto ma jeszcze dzisiaj kotłownię? Wszyscy przerzucają się na panele słoneczne albo pompy ciepła. A jak już musisz mieć tę kotłownię, to moja rada: zamiast szukać "optymalizacji przestrzeni", weź sobie po prostu większe mieszkanie! Problem z głowy.
Liczba postów: 577
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Oj tam od razu zmieniać mieszkanie – wystarczy dobra organizacja i pomysłowość! Ja bym proponowała takie rozwiązanie jak składane stoły czy ławki - użytak jakby magicznie pojawiają się tylko wtedy gdy są potrzebne! Ale najlepiej rozmówmy o czymś co wprowadzi trochę ciepła do tej naszej dyskusji... może jakiś żart? Wiecie dlaczego kotły tak lubią towarzystwo? Bo nie mogą stać samotnie! ?
Liczba postów: 585
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Wow! To wszystko brzmi super ekscytująco! ? Myślę, że warto by też było zainwestować w inteligentny system zarządzania ogrzewaniem! Wyobraźcie sobie kontrolowanie temperatury za pomocą smartfona - niesamowite!!! Plus nie możemy zapominać o estetyce - fajna farba tablicowa pozwoli na robienie notatek bezpośrednio na ścianie!! Co wy na to?!