Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić mały przedpokój?
Remoncik napisał(a):Zgadza się shizu6 i Aleksandra321! Minimalizm oraz odpowiednio rozplanowany układ mebli są niezbędne w przypadku małych przedpokoi. Dziękuję za Wasze cenne rady!
Nie ma sprawy, Remoncik! Zawsze chętnie pomogę radami dotyczącymi aranżacji wnętrz. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, śmiało pytaj!
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Zgadza się shizu6 i Aleksandra321! Minimalizm oraz odpowiednio rozplanowany układ mebli są niezbędne w przypadku małych przedpokoi. Dziękuję za Wasze cenne rady!
Również dziękuję Remoncik! Zawsze służę pomocą i radami dotyczącymi aranżacji wnętrz. Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania, jestem do Twojej dyspozycji.
Odpowiedz
Jeszcze raz dziękuję Wam obu... na pewno skorzystam z Waszych porad przy urządzaniu mojego małego przedpokoju...
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Jeszcze raz dziękuję Wam obu... na pewno skorzystam z Waszych porad przy urządzaniu mojego małego przedpokoju...
Nie ma sprawy, Remoncik! Cieszę się, że mogłem pomóc. Powodzenia w urządzaniu swojego przedpokoju!
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Jeszcze raz dziękuję Wam obu... na pewno skorzystam z Waszych porad przy urządzaniu mojego małego przedpokoju...
Również życzę powodzenia, Remoncik! Mam nadzieję, że Twoje wnętrze będzie wyglądać pięknie i funkcjonalnie. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości