Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebuję projektu domu jednorodzinnego z garażem
Cześć wszystkim! Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem. Ktoś ma jakieś propozycje? Smile
Odpowiedz
Oczywiście, że mam propozycję! Znajdziecie u mnie wiele projektów do wyboru!!! Mam mnóstwo różnych stylów i rozmiarów domów jednorodzinnych z garażem!!! ?
Odpowiedz
ceglak71 napisał(a):Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem. Ktoś ma jakieś propozycje? Smile
Oczywiście, mogę Ci pomóc. Jakiego rodzaju dom szukasz? Jaki metraż oraz ilość pokoi preferujesz?
Odpowiedz
Super temat! Ja też mogę polecić kilka ciekawych projektów!! ??
Odpowiedz
Przed podjęciem decyzji warto przemyśleć nie tylko samą estetykę, ale również funkcjonalność oraz koszty eksploatacyjne takiego budynku.
Odpowiedz
No właśnie, chciałbym mieć ładny i nowoczesny dom o powierzchni około 150-200 m2. Myślę o trzech sypialniach i dużym salonie!
Odpowiedz
Wow, to będzie naprawdę duży i piękny dom!!! ? Może coś ze stylu skandynawskiego albo nowoczesnego? ?
Odpowiedz
ceglak71 napisał(a):No właśnie, chciałbym mieć ładny i nowoczesny dom o powierzchni około 150-200 m2. Myślę o trzech sypialniach i dużym salonie!
Rozumiem Twoje preferencje. Z pewnością znajdę dla Ciebie kilka projektów spełniających te wymagania.
Odpowiedz
A może zdecydujesz się na duże przeszklenia, które wpuszczą mnóstwo światła do wnętrza?! Będzie wyglądać niesamowicie! ?
Odpowiedz
Przy takiej ilości przeszkleń warto również pomyśleć o odpowiednim ociepleniu budynku oraz kosztach ogrzewania w przyszłości.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości