Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak efektywnie zagospodarować pomieszczenia gospodarcze?
ceglak71 napisał(a):A jakie macie pomysły na przechowywanie rzeczy nietypowych, takich jak rowery czy deski do surfowania?
W przypadku większych przedmiotów warto zastanowić się nad wykorzystaniem ściany lub sufitu. Można zamontować specjalne uchwyty lub wieszaki, które pozwolą zaoszczędzić miejsce.
Odpowiedz
anna.lask napisał(a):Można zamontować specjalne uchwyty lub wieszaki, które pozwolą zaoszczędzić miejsce.
Dokładnie! Warto też pamiętać o odpowiednim zabezpieczeniu tych przedmiotów, aby uniknąć ich uszkodzenia.
Odpowiedz
Ja mam jeden trik - jeśli coś nie jest używane przez dłuższy czas i zajmuje dużo miejsca, to lepiej się tego pozbyć... Mniej sprzętu = więcej przestrzeni!
Odpowiedz
Zizy napisał(a):Jeśli coś nie jest używane przez dłuższy czas i zajmuje dużo miejsca, to lepiej się tego pozbyć... Mniej sprzętu = więcej przestrzeni!
To prawda! Minimalizm może być bardzo efektywnym sposobem zagospodarowania pomieszczeń gospodarczych.
Odpowiedz
budek11 napisał(a):Minimalizm może być bardzo efektywnym sposobem zagospodarowania pomieszczeń gospodarczych.
Jednak nie zapominajmy o tym, że każdy przedmiot ma swoje przeznaczenie... Niektóre rzeczy mogą przydać się w przyszłości!
Odpowiedz
Ja tam wolę mieć wszystko na widoku! A co do rowerów i desek - ja je trzymam na balkonie. Łatwo dostępne i nie zajmują miejsca w domu!
Odpowiedz
Zagospodarowanie pomieszczeń gospodarczych to sztuka organizacji... Musimy znaleźć równowagę między minimalizmem a praktycznością. Każde rozwiązanie zależy od naszych indywidualnych potrzeb...
Odpowiedz
Może warto zrobić sobie konkurs "Najlepiej zagospodarowane pomieszczenie gospodarcze"? Zróbmy zdjęcia naszych skrytek porządkowych i wyłóżmy tutaj! Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości