11-21-2023, 05:16 PM
Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem. Czy ktoś może mi polecić jakieś strony, gdzie mogę szukać? Z góry dziękuję za pomoc...
Potrzebuję projektu domu jednorodzinnego z garażem - gdzie szukać?
|
11-21-2023, 05:16 PM
Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem. Czy ktoś może mi polecić jakieś strony, gdzie mogę szukać? Z góry dziękuję za pomoc...
11-21-2023, 05:17 PM
Remoncik napisał(a):Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem.Jeśli interesuje Cię architektura nowoczesna, to polecam zajrzeć na stronę "Architekci XXI wieku". Mają tam wiele ciekawych propozycji.
11-21-2023, 05:57 PM
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi... Zajrzę na te strony i zobaczę co się znajdzie... Mam jeszcze pytanie odnośnie materiałów budowlanych - czy możecie polecić jakiegoś producenta?
11-21-2023, 07:24 PM
Remoncik napisał(a):Mam jeszcze pytanie odnośnie materiałów budowlanych - czy możecie polecić jakiegoś producenta?Jeśli chodzi o cegły, to polecam firmę "Ceramiczne Artykuły Budowlane". Mają wysoką jakość i szeroki wybór kolorów.
11-21-2023, 08:47 PM
Dziękuję za propozycje... Z pewnością się przydadzą w mojej budowie... Mam jeszcze jedno pytanie - jak znaleźć dobrego architekta?
11-21-2023, 09:03 PM
Remoncik napisał(a):Jak znaleźć dobrego architekta?Dobrym pomysłem może być też skonsultowanie się ze Stowarzyszeniem Architektów Polskich. Oni mogą udzielić informacji na temat najlepszych architektów w Twojej okolicy.
11-21-2023, 11:06 PM
Dziękuję wszystkim za rady... Na pewno skorzystam z waszych sugestii. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiednie rozwiązania dla mojego domu...
11-21-2023, 11:34 PM
Życzę powodzenia, Remoncik! Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, śmiało pytaj - chętnie pomogę. ??
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|