Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebuję projektu domu jednorodzinnego z garażem na działkę o nietypowym kształcie
Remoncik napisał(a):[...]na pewno ułatwią mi wybór odpowiedniego projektu dla mojej nietypowej działki.
Również jestem ciekaw tych propozycji, które przygotuje Aleksandra. Mam nadzieję, że znajdzie się coś interesującego spełniającego Twoje wymagania dotyczące zarówno estetyki jak i funkcjonalności.
Odpowiedz
Endriu90 napisał(a):[...]Mam nadzieję, że znajdzie się coś interesującego spełniającego Twoje wymagania dotyczące zarówno estetyki jak i funkcjonalności.
Oczywiście postaram się znaleźć projekty domów jednorodzinnych idealnie pasujących do potrzeb Remoncika. Będą to oczywiście tylko propozycje, ale mam nadzieję, że pomogą mu w podjęciu decyzji. Już teraz zaczynam szukać i niedługo przekażę linki.
Odpowiedz
Aleksandra321 napisał(a):Już teraz zaczynam szukać i niedługo przekażę linki.
Dziękuję Ci, Aleksandro! Czekam z niecierpliwością na Twoje propozycje projektów domów jednorodzinnych. Mam nadzieję, że znajdzie się coś idealnego dla mojej nietypowej działki. Jeszcze raz dziękuję za pomoc!
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):[...]Mam nadzieję, że znajdzie się coś idealnego dla mojej nietypowej działki.
Również czekam na te propozycje projektów od Aleksandry. Mam pewność, że jej staranność i dokładność pozwolą nam znaleźć najlepsze rozwiązanie dla Twojego domu jednorodzinnego na nietypowym kształcie działki.
Odpowiedz
Oczywiście postaram się dołożyć wszelkich starań, aby znaleźć projekty spełniające oczekiwania Remoncika. Jestem pewna, że wspólnie uda nam się wybrać odpowiedni plan dla jego domu jednorodzinnego na nietypowo ukształtowanej działce... Znalezienie takiego projektu to prawdziwe wyzwanie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości