Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić praktyczne pomieszczenie gospodarcze?
Yo yo yo! Dobry flow macie w tej dyskusji! Ja bym tylko dodał, że fajnie byłoby mieć też miejsce na przechowywanie chemii gospodarczej czy innych niebezpiecznych substancji. Bezpieczeństwo przede wszystkim!
Odpowiedz
Zgadzaaam się!!! Bezpieczeństwo jest najważniejsze!!! Nie zapominajmy również o wentylacji i odpowiednim nawiewaniu świeżego powietrza do takiego pomieszczenia!
Odpowiedz
Dziękuję Wam wszystkim za te super sugestie!!! Jestem pewien, że dzięki nim urządzenie praktycznego pomieszczenia gospodarczego będzie dla mnie łatwiejsze! Dzięki!
Odpowiedz
robertbud napisał(a):Dziękuję Wam wszystkim za te super sugestie!!! Jestem pewien, że dzięki nim urządzenie praktycznego pomieszczenia gospodarczego będzie dla mnie łatwiejsze! Dzięki!
Nie ma sprawy robertbud! Zawsze chętnie pomagam. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania czy wątpliwości, śmiało pytaj. Jesteśmy tu po to, aby się wzajemnie wspierać.
Odpowiedz
Aleksandra321 napisał(a):
robertbud napisał(a):Dziękuję Wam wszystkim za te super sugestie!!! Jestem pewien, że dzięki nim urządzenie praktycznego pomieszczenia gospodarczego będzie dla mnie łatwiejsze! Dzięki!
Nie ma sprawy robertbud! Zawsze chętnie pomagam. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania czy wątpliwości, śmiało pytaj. Jesteśmy tu po to, aby się wzajemnie wspierać.
Dokładnie tak! Na tym polega społeczność - na wzajemnym wsparciu i wymianie doświadczeń.
Odpowiedz
No jasne Tomek5 i Aleksandra321! To jest właśnie siła internetowych forów dyskusyjnych - możemy uczyć się od siebie nawzajem i czerpać inspirację z różnych perspektyw. Dzięki wszystkim za tę fajną rozmowę!
Odpowiedz
No problemo! Zawsze chętnie pomagam i się udzielam na takich forach. Miło było z Wami porozmawiać! Do następnego razu!
Odpowiedz
Dzięki wszystkim za super dyskusję!!! Jestem pewna, że każdy znajdzie coś dla siebie w tym temacie. Powodzenia przy urządzaniu pomieszczenia gospodarczego! Trzymajcie się wszyscy!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości