11-17-2023, 06:14 AM
Witam wszystkich! Mam pewien problem i potrzebuję Waszej pomocy. Chciałbym urządzić bibliotekę w moim domu, ale brakuje mi pomysłów na aranżację. Może macie jakieś ciekawe inspiracje?
Poszukuję inspiracji na aranżację biblioteki w moim domu!
|
11-17-2023, 06:14 AM
Witam wszystkich! Mam pewien problem i potrzebuję Waszej pomocy. Chciałbym urządzić bibliotekę w moim domu, ale brakuje mi pomysłów na aranżację. Może macie jakieś ciekawe inspiracje?
11-17-2023, 06:49 AM
Ooooh, uwielbiam takie tematy! Biblioteka to taki magiczny kącik pełen książek i przytulności!!! Ja bym zdecydowanie postawiła na duże regały z mnóstwem półek do wyeksponowania pięknych okładek!!!
11-17-2023, 07:03 AM
Hejka! Mnie też interesuje ten temat. Myślę, że warto poszukać stylowych foteli czy kanapki do tego miejsca. W końcu trzeba mieć gdzie usiąść i poczytać!
11-17-2023, 07:42 AM
Cześć wszystkim! Ale super temat - biblioteka to coś niesamowitego!!! Ja proponuję dodać kilka roślin, bo zieleni nigdy za wiele!!! I oczywiście dużo poduszek i pledów dla komfortu!!!
11-17-2023, 08:05 AM
Dobrze się składacie wszyscy, bo ja chciałabym poruszyć kwestię optymalnego oświetlenia w bibliotece. Musimy zadbać o odpowiednią ilość światła naturalnego oraz punkty świetlne umieszczone strategicznie.
11-17-2023, 09:49 AM
Bardzo ciekawy temat! Biblioteka to przestrzeń, która powinna być zarówno funkcjonalna, jak i estetyczna. Warto zastanowić się nad doborem kolorów ścian oraz mebli, aby stworzyć harmonijną atmosferę.
11-17-2023, 11:23 AM
tekla95 napisał(a):Ooooh, uwielbiam takie tematy! Biblioteka to taki magiczny kącik pełen książek i przytulności!!! Ja bym zdecydowanie postawiła na duże regały z mnóstwem półek do wyeksponowania pięknych okładek!!!Dziękuję za sugestię tekla95! Duże regały na pewno będą idealne do przechowywania mojej kolekcji książek!
11-17-2023, 11:59 AM
robertbud napisał(a):Cześć wszystkim! Ale super temat - biblioteka to coś niesamowitego!!! Ja proponuję dodać kilka roślin, bo zieleni nigdy za wiele!!! I oczywiście dużo poduszek i pledów dla komfortu!!!Super pomysł robertbud! Rośliny dodadzą nie tylko naturalnego uroku, ale także poprawią jakość powietrza w pomieszczeniu. A poduszki i pledy sprawią, że biblioteka będzie jeszcze bardziej przytulna!
11-17-2023, 03:12 PM
daniel36 napisał(a):Bardzo ciekawy temat! Biblioteka to przestrzeń, która powinna być zarówno funkcjonalna, jak i estetyczna. Warto zastanowić się nad doborem kolorów ścian oraz mebli, aby stworzyć harmonijną atmosferę.Dokładnie daniel36! Kolorystyka ma ogromne znaczenie dla odbioru pomieszczenia. Ważne jest także dobranie odpowiednich materiałów i tekstur, które będą współgrać ze stylem biblioteki.
11-17-2023, 03:16 PM
Endriu90 napisał(a):Dziękuję za sugestię tekla95! Duże regały na pewno będą idealne do przechowywania mojej kolekcji książek!Nie ma sprawy Endriu90!!! To będzie wyglądało tak pięknie!!! Już widzę te kolorowe okładki!!! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|