Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zagospodarować poddasze w nowoczesnym stylu?
ALE JA CHCĘ SALĘ GIER!!!: (((
Odpowiedz
tekla95 napisał(a):ALE JA CHCĘ SALĘ GIER!!!: (((
Nie martw się tekla95, możesz stworzyć salę gier w innym miejscu w domu. Poddasze może mieć wiele różnych funkcji!
Odpowiedz
Hahaha, no tak Zizy chciała pracownię, a tekla95 salę gier... Czy tylko ja mam normalne pomysły? Wink
Odpowiedz
Baks, nie musisz się śmiać z naszych pomysłów. Każdy ma swoje preferencje i to jest piękne!
Odpowiedz
Dokładnie Zizy! Wszystkie pomysły są ciekawe i warto rozważyć różne opcje zagospodarowania poddasza.
Odpowiedz
To prawda... Poddasze może być naprawdę funkcjonalnym miejscem w domu. Trzeba tylko dobrze zaplanować jego aranżację...
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):To prawda... Poddasze może być naprawdę funkcjonalnym miejscem w domu. Trzeba tylko dobrze zaplanować jego aranżację...
Mądrość płynie z Twoich słów Remoncik! Planowanie jest kluczem do sukcesu w każdej dziedzinie życia.
Odpowiedz
ALE JA NADAL CHCĘ SALĘ GIER!!! Big Grin
Odpowiedz
tekla95 napisał(a):ALE JA NADAL CHCĘ SALĘ GIER!!! Big Grin
Nie martw się tekla95, możesz mieć swój wymarzony pokój do gier gdzie indziej w domu. Na poddaszu można stworzyć wiele innych fantastycznych przestrzeni!
Odpowiedz
Czy ktoś pomyślał o bibliotece na poddaszu? To byłby mój wybór - spokojne miejsce do czytania i odpoczynku...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości