Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie kafelki wybrać do łazienki?
Zizy napisał(a):No tak... Każdy ma swoje gusta... Ja na przykład wolę prostokątne kafelki niż te kwadratowe... Ale wiadomo, że trzeba też patrzeć na jakość!
Zgadzam się z Tobą, Zizy. Wybór kształtu kafelków jest ważny dla osiągnięcia pożądanej estetyki. Jednakże, jak już wspomniano wcześniej, warto również zwrócić uwagę na ich jakość i właściwości techniczne.
Odpowiedz
No dokładnie! Trzeba brać wszystko pod uwagę - wygląd i funkcjonalność!
Odpowiedz
anna.lask napisał(a):Zgadza się, Baks - ważna jest również umiejętność profesjonalnego montażu kafelków. Dlatego warto skorzystać z usług fachowca lub dokładnie zapoznać się z instrukcją przed przystąpieniem do pracy.
A co mi po tych instrukcjach jak mam dwie lewe ręce?! Lepiej zostawić to komuś innemu...
Odpowiedz
Rozumiem Twoje obawy, Baks. W przypadku braku pewności co do własnych umiejętności remontowych lepiej rzeczywiście skorzystać z pomocy specjalisty.
Odpowiedz
Przy montażu należy pamiętać o odpowiednim kleju do kafelków oraz fuge, która będzie wykończeniem...
Odpowiedz
A nie zapomnijcie o dodatkach! Można dodać dekoracyjne paski lub mozaikę!
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Przy montażu należy pamiętać o odpowiednim kleju do kafelków oraz fuge, która będzie wykończeniem...
Dokładnie tak, Remoncik. Ważne jest również dobranie właściwych materiałów do montażu i wykończenia.
Odpowiedz
No i w końcu można cieszyć się nową łazienką! Super sprawa!
Odpowiedz
No to jak już wszyscy wiecie wszystko na temat kafelek... Czas zająć się czymś ważniejszym niż ich wybór!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości