Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomysły na aranżację jadalni otwartej
Cześć wszystkim! Mam pytanie dotyczące aranżacji jadalni otwartej. Jakie macie pomysły na to, jak urządzić taką przestrzeń? Chciałabym, żeby była funkcjonalna i estetyczna, ale też trwała w czasie. Co o tym myślicie?
Odpowiedz
anna.lask, a co ty się tak martwisz konsekwencjami? To tylko jadalnia! Nie musisz od razu robić z tego wielkiego problemu!
Odpowiedz
No właśnie! Trzeba być kreatywnym i czerpać radość z dekorowania swojego domu!!! Moim zdaniem można użyć dużo roślin doniczkowych i stworzyć przytulny klimat!!!
Odpowiedz
Ja tam jestem za prostotą. Wystarczy kilka mebli nowoczesnych i gotowe! Po co komplikować sobie życie?
Odpowiedz
Zgadzam się z tekla95 - warto zadbać o atmosferę przy użyciu roślin. Ale pamiętajmy również o jakości wykonania mebli oraz ich trwałości.
Odpowiedz
anna.lask napisał(a):Chciałabym, żeby była funkcjonalna i estetyczna, ale też trwała w czasie.
Warto wybrać solidne materiały do mebli oraz łatwo czyszczalne powierzchnie. Na dłuższą metę to się opłaci!
Odpowiedz
Super pomysły, tekla95! Ja jeszcze dodałbym do tego kolorowe poduszki i obrazy na ścianach!!! To ożywi przestrzeń!!!
Odpowiedz
Jadalnia otwarta to miejsce spotkań i rozmów. Warto zatem zadbać o wygodne krzesła oraz odpowiednie oświetlenie, które stworzy przyjemną atmosferę.
Odpowiedz
Baks napisał(a):To tylko jadalnia! Nie musisz od razu robić z tego wielkiego problemu!
Baks, rozumiem Twoje podejście, ale ja lubię myśleć perspektywicznie. Chciałabym mieć jadalnię, która będzie mi służyła przez wiele lat.
Odpowiedz
anna.lask, no dobrze już! Wybacz za moje niezbyt pozytywne komentarze. Masz rację - warto planować takie rzeczy na przyszłość.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości