Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić idealne biuro w domu?
Cześć wszystkim! Mam pytanie - jak urządzić idealne biuro w domu? Chciałbym mieć miejsce, gdzie mogę skupić się na pracy, ale też czuć się komfortowo. Macie jakieś pomysły? Smile
Odpowiedz
Hej! Ja mam takie małe biurko w kącie salonu i mi to wystarcza. Nie potrzebujesz dużo miejsca, żeby dobrze pracować Smile
Odpowiedz
Haha, no pewnie! Jak można pracować na malutkim biurku w rogu salonu? Trzeba co najmniej duże pomieszczenie z wygodnym krzesłem!
Odpowiedz
Rzeczywiście Baks, wygoda jest bardzo ważna przy długotrwałej pracy. Warto zadbać o ergonomiczne krzesło i odpowiednią wysokość biurka.
Odpowiedz
anna.lask napisał(a):Warto zadbać o ergonomiczne krzesło i odpowiednią wysokość biurka.
Popieram anna.lask. Ergonomia jest kluczowa dla zdrowia podczas pracy.
Odpowiedz
Zgadzam się z budek11. Pamiętajcie też o dobrym oświetleniu - naturalnym świetle najlepiej będziecie pracować przez cały dzień!
Odpowiedz
Oczywiście Tomek5 ma rację co do wpływu światła na naszą produktywność. Ale nie zapominajmy również o kolorach ścian - stonowane kolory sprzyjają skupieniu, a jasne kolory dodadzą energii.
Odpowiedz
Dzięki za rady! A co myślicie o roślinach w biurze? Czy warto mieć jakieś zieleniny?
Odpowiedz
Ja mam kilka małych roślinek na parapecie i wydaje mi się, że poprawiają atmosferę. Ale to może być też kwestia gustu Smile
Odpowiedz
Rośliny? Serio? To tylko zbędny bałagan i więcej pracy z podlewaniem!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości