Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak efektywnie zagospodarować pomieszczenia gospodarcze?
Cześć wszystkim! Mam pytanie - jak najlepiej wykorzystać pomieszczenia gospodarcze w domu? Potrzebuję pomysłów i porad! Smile
Odpowiedz
Hej tekla95! No to masz mniejszy problem niż ja, bo moje pomieszczenie gospodarcze jest tak małe, że ledwo się tam mieszczę. Może powinnaś zrobić mini siłownię albo jacuzzi? Big Grin
Odpowiedz
Witam wszystkich serdecznie! Pomysły na zagospodarowanie pomieszczeń gospodarczych są nieograniczone!!! Można je przystosować na przechowywanie narzędzi, materiałów budowlanych czy sprzętu ogrodowego!
Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim! W przypadku małych pomieszczeń warto skorzystać z półek wiszących oraz szafek z systemem modułowym. To pozwoli zaoszczędzić miejsce i utrzymać porządek.
tekla95 napisał(a):jak najlepiej wykorzystać pomieszczenia gospodarcze w domu?
Odpowiedz
Super propozycja Aleksandra321 Smile Ja bym jeszcze dodała dużo koszyków i pojemników do segregacji różnych rzeczy - łatwiej będzie znaleźć potrzebne przedmioty!
Odpowiedz
Och ależ mamy tu ekspertów od porządku i organizacji! Jakie to pasjonujące...: /
Odpowiedz
Dzięki za pomysły, Aleksandra321 i ceglak71! Super się nadają do mojego pomieszczenia gospodarczego. A Baks, jakie masz swoje propozycje? Smile
Odpowiedz
Oczywiście mam propozycję - zrób sobie tam mini dyskotekę! Wszystkie narzędzia będą świetnymi tancerzami na parkiecie. Wink
Odpowiedz
Haha, Baks zawsze musi wtrącić coś śmiesznego! Ale tak serio, warto pomyśleć o odpowiednim oświetleniu w pomieszczeniu gospodarczym!
Odpowiedz
Może powinnaś zamienić je w małe muzeum sztuki? Zawieś wszystkie stare narzędzia na ścianach i napiszesz opisy artystyczne dla każdego z nich. Pewnie stanie się hitem turystycznym!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości