Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić pokój dla dziecka w stylu skandynawskim?
Cześć wszystkim! Mam pytanie dotyczące urządzenia pokoju dla mojego dziecka. Chciałabym, żeby był w stylu skandynawskim. Macie jakieś pomysły?
Odpowiedz
Witam Agnieszko! Oczywiście, mam kilka sugestii odnośnie aranżacji pokoju dziecięcego w stylu skandynawskim. Przede wszystkim warto zastosować jasne kolory ścian oraz naturalne materiały takie jak drewno czy len. Ważne jest również odpowiednie oświetlenie - najlepiej wybrać lampy o delikatnym świetle, które wprowadzą przytulny nastrój do wnętrza.
Odpowiedz
Hej Agnieszko! Ja też uwielbiam ten styl! Może dodaj kilka kolorowych akcentów np. poduszki lub dywaniki w pastelowych barwach? To doda trochę radości i energii do pokoju!
Odpowiedz
Wow, super pomysły Endriu90 i Zizy!!! Nie mogę się doczekać efektów końcowych!!! Big Grin
Odpowiedz
No fajnie to brzmi Smile Dzieciaki będą miały super miejsce do zabawy i odpoczynku Smile
Odpowiedz
Świetne propozycje! A co myślicie o dodaniu kilku elementów dekoracyjnych z motywem zwierzątek? Moje dziecko uwielbia je!
Odpowiedz
Oczywiście, Agnieszko! Dodanie elementów dekoracyjnych z motywem zwierzątek będzie świetnym pomysłem. Można np. zawiesić na ścianie obrazki przedstawiające skandynawskie zwierzaki lub postawić na półce drewniane figurki.
Odpowiedz
A może warto też dodać jakąś wygodną kanapę czy fotel do pokoju? To zapewni maluchowi przytulne miejsce do czytania i odpoczynku.
Odpowiedz
No tak!!! Kanapa to super pomysł!!! Dzieci będą mogły się tam relaksować i bawić! Big Grin
Odpowiedz
Wspaniałe sugestie! Już widzę ten uroczy pokój dla mojego dziecka w stylu skandynawskim. Dziękuję wszystkim za pomoc!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości