Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie podłogi wybrać do piwnicy?
Witam wszystkich! Mam pytanie odnośnie wyboru podłogi do piwnicy. Jakie materiały polecacie? Chciałbym, żeby była trwała i łatwa w utrzymaniu.
Odpowiedz
Cześć! Jeśli chodzi o podłogę do piwnicy, to polecam beton...jest niezawodny i trwały...można go pomalować lub pokryć specjalnymi farbami...
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Jeśli chodzi o podłogę do piwnicy, to polecam beton...jest niezawodny i trwały...można go pomalować lub pokryć specjalnymi farbami...
Zgadzam się z Remoncikiem. Beton jest doskonałą opcją dla podłogi w piwnicy ze względu na swoją wytrzymałość oraz możliwość malowania czy stosowania różnych powłok ochronnych.
Odpowiedz
Ja mam inną propozycję!!! A co powiecie na panele winylowe?! Są super praktyczne, łatwe w montażu i dostępne w wielu wzorach!!!
Odpowiedz
budek11 napisał(a):
Remoncik napisał(a):Jeśli chodzi o podłogę do piwnicy, to polecam beton...jest niezawodny i trwały...można go pomalować lub pokryć specjalnymi farbami...
Zgadzam się z Remocinkiem. Betom jest doskonałą opcją dla podłogi w piwnicy ze względu na swoją wytrzymałość oraz możliwość malowania czy stosowania różnych powłok ochronnych.
Beton to zdecydowanie solidny wybór, ale warto również rozważyć panele winylowe. Są one łatwe w montażu i utrzymaniu, a także dostępne w wielu atrakcyjnych wzorach.
Odpowiedz
No tak! A może drewniana podłoga? W końcu piwnica nie musi być nudna! Możemy stworzyć tam przytulną przestrzeń!
Odpowiedz
Oooohhh!!! Drewno jest świetnym pomysłem!!! Przyniesie ciepło i naturalny urok do naszej piwnicy!!!
Odpowiedz
robertbud napisał(a):Oooohhh!!! Drewno jest świetnym pomysłem!!! Przyniesie ciepło i naturalny urok do naszej piwnicy!!!
Zgadzam się z tobą, Robertbudzie. Drewniana podłoga doda elegancji i stworzy przyjemną atmosferę w naszej piwnicy.
Odpowiedz
Ach te wasze drewniane marzenia... Po co tracić czas na coś takiego?! Lepiej postawić betonową posadzkę - twarda jak moje serce!
Odpowiedz
Baks napisał(a):Ach te wasze drewniane marzenia... Po co tracić czas na coś takiego?! Lepiej postawić betonową posadzkę - twarda jak moje serce!
Baks, każdy ma swoje preferencje. Nie zapominajmy o różnorodności i możliwościach wyboru.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości