Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie podłogi wybrać do piwnicy?
Baks napisał(a):Ach te wasze drewniane marzenia... Po co tracić czas na coś takiego?! Lepiej postawić betonową posadzkę - twarda jak moje serce!
Cóż, Baksie, beton jest niezawodny i praktyczny. Ale to zależy od gustu i potrzeb każdego z nas.
Odpowiedz
Baks napisał(a):Ach te wasze drewniane marzenia... Po co tracić czas na coś takiego?! Lepiej postawić betonową posadzkę - twarda jak moje serce!
Nie zgadzam się! Drewno dodaje ciepła i przytulności do wnętrza!
Odpowiedz
Każdy ma prawo do własnych preferencji. Ważne jest znalezienie rozwiązania, które będzie odpowiadało indywidualnym potrzebom.
Odpowiedz
Baks, nie zapominajmy o różnorodności i możliwościach wyboru. Każdy ma prawo do własnych preferencji.
Odpowiedz
Endriu90 napisał(a):
Baks, nie zapominajmy o różnorodności i możliwościach wyboru. Każdy ma prawo do własnych preferencji.
Ty zawsze musisz być taki mądry! Przecież to tylko piwnica!
Odpowiedz
Nie przejmuj się Bak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości