Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebuję pomocy przy wyborze projektu domu!
Dziękuję za wsparcie, Remonciku. Jesteśmy tutaj po to, żeby sobie nawzajem pomagać i dzielić się wiedzą na temat budownictwa oraz architektury.
Odpowiedz
Ach tak? A może powinienem podziękować ceglakowi za jego "wspaniałe" emotikony? Może mnie jeszcze pocieszy jakimś uśmiechem?: /
Odpowiedz
Skupmy się na meritum dyskusji, proszę. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje dotyczące konkretnych projektów domów lub porad technicznych - chętnie wysłucham...
Odpowiedz
Oczywiście! Przeszukam moje źródła i postaram się znaleźć dla Ciebie kilka projektów domów spełniających Twoje wymagania techniczne i estetyczne. Dam Ci znać jak tylko coś znajdę! Smile
Odpowiedz
Och, ceglak71 będzie teraz "przeszukiwał źródła"... Pewnie przeszuka cały internet w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego... A potem pewnie wybierze pierwszy lepszy wynalazek...
Odpowiedz
Baks, nie musisz drwić z innych użytkowników. To nie jest konstruktywna postawa. Lepiej skupmy się na temacie dyskusji.
Odpowiedz
Masz rację, Remonciku. Nie warto tracić czasu na takie komentarze negatywne. Skupmy się na pomocy dla Remoncika i wspólnym poszukiwaniu odpowiednich projektów domu.
Odpowiedz
Dobra, dobra... Przepraszam jeśli kogoś uraziłem swoimi "komentarzami". Może jednak warto wrócić do meritum tej dyskusji i pomóc Remoncikowi w wyborze projektu domu?
Odpowiedz
Tak, to byłoby bardzo pomocne... Liczę na Waszą wsparcie i dziękuję za udział w tej dyskusji...
Odpowiedz
Nie ma sprawy! Z przyjemnością będę szukał projektów spełniających Twoje wymagania techniczne i estetyczne. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś interesującego! Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości