Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebuję projektu domu jednorodzinnego z garażem - gdzie szukać?
Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem. Czy ktoś może mi polecić jakieś strony, gdzie mogę szukać? Z góry dziękuję za pomoc...
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem.
Jeśli interesuje Cię architektura nowoczesna, to polecam zajrzeć na stronę "Architekci XXI wieku". Mają tam wiele ciekawych propozycji.
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi... Zajrzę na te strony i zobaczę co się znajdzie... Mam jeszcze pytanie odnośnie materiałów budowlanych - czy możecie polecić jakiegoś producenta?
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Mam jeszcze pytanie odnośnie materiałów budowlanych - czy możecie polecić jakiegoś producenta?
Jeśli chodzi o cegły, to polecam firmę "Ceramiczne Artykuły Budowlane". Mają wysoką jakość i szeroki wybór kolorów.
Odpowiedz
Dziękuję za propozycje... Z pewnością się przydadzą w mojej budowie... Mam jeszcze jedno pytanie - jak znaleźć dobrego architekta?
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Jak znaleźć dobrego architekta?
Dobrym pomysłem może być też skonsultowanie się ze Stowarzyszeniem Architektów Polskich. Oni mogą udzielić informacji na temat najlepszych architektów w Twojej okolicy.
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za rady... Na pewno skorzystam z waszych sugestii. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiednie rozwiązania dla mojego domu...
Odpowiedz
Życzę powodzenia, Remoncik! Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, śmiało pytaj - chętnie pomogę. ??
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości