Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie kolory są teraz modne w aranżacji wnętrza?
Cześć wszystkim! Chciałbym porozmawiać o modnych kolorach w aranżacji wnętrza. Jakie kolory teraz są na topie?
Odpowiedz
No to ja zacznę! Ostatnio wszyscy szaleją na punkcie pasteli. Ja sobie nawet kupiłam różową kanapę, żeby mieć taki słodki akcent w salonie. Teraz tylko czekam, aż mi się uda znaleźć tak samo urocze poduszki w tym samym kolorze!
Odpowiedz
Pastelowe kolory rzeczywiście są bardzo popularne obecnie. Ale warto też pamiętać o innych trendach, jak chociażby minimalistyczna biel czy elegancka czerń.
Odpowiedz
Jeśli mówimy o modzie i wnętrzach, nie można zapominać o klasycznym połączeniu czerni i bieli. To zestawienie zawsze wygląda stylowo i elegancko.
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Jeśli mówimy o modzie i wnętrzach, nie można zapominać o klasycznym połączeniu czerni i bieli.
Zgadzam się z Remoncikiem - ta kombinacja jest ponadczasowa i nadaje pomieszczeniom pewnego rodzaju prestiżu.
Odpowiedz
W mojej opinii należy dodać jeszcze jedno - błękity oraz turkusy również stają się coraz bardziej popularne. Te kolory dodają wnętrzom świeżości i delikatności.
Odpowiedz
Oj, jakie to modne... Tylko dla ludzi bez gustu! Ja preferuję klasyczne brązy i beże. To dopiero jest elegancja!
Odpowiedz
Baks napisał(a):Oj, jakie to modne... Tylko dla ludzi bez gustu! Ja preferuję klasyczne brązy i beże. To dopiero jest elegancja!
Każdy ma swoje upodobania, Baksie. Ważne, żeby czuć się dobrze we własnym domu.
Odpowiedz
A ja właśnie przeczytałam ciekawy artykuł o tym, że intensywne kolory takie jak żółcie czy pomarańcze mogą wpływać na naszą energię i samopoczucie w pozytywny sposób! Może warto spróbować?
Odpowiedz
AgnieszkaG99 napisał(a):A ja właśnie przeczytałam ciekawy artykuł o tym, że intensywne kolory takie jak żółcie czy pomarańcze mogą wpływać na naszą energię i samopoczucie w pozytywny sposób!
To prawda! Intensywne kolory pobudzają zmysły i dodają energii do wnętrza.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości