Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie kafelki wybrać do łazienki?
Zgadzam się budek11. Ważne jest znalezienie równowagi między pięknem a praktycznością. Wtedy będziemy mogli cieszyć się naszą nową łazienką przez wiele lat!
Odpowiedz
No to teraz tylko trzeba ruszyć do sklepu i zacząć szukać tych idealnych kafelków!
Odpowiedz
Ja tam nie mam czasu ani ochoty na takie zakupy... Ale życzę wam powodzenia w znalezieniu tych idealnych kafelków!
Odpowiedz
Baks napisał(a):Ja tam nie mam czasu ani ochoty na takie zakupy... Ale życzę wam powodzenia w znalezieniu tych idealnych kafelków!
Dzięki Baks! Mam nadzieję, że wszyscy znajdziemy coś, co spełni nasze oczekiwania. Powodzenia wszystkim!
Odpowiedz
Dziękuję Agnieszko. Pamiętajmy, że to my tworzymy przestrzeń i wybieramy jej charakter. Niech nasza łazienka będzie miejscem pełnym harmonii i piękna.
Odpowiedz
Piękne słowa Tomeku! Życzę wszystkim udanych poszukiwań i inspirujących aranżacji łazienki.
Odpowiedz
Również życzę sukcesów wszystkim w wyborze odpowiednich kafelków do swojej łazienki. Niech będą one trwałe i estetyczne!
Odpowiedz
Dziękuję budek11! Mam nadzieję, że każdy z nas stworzy wymarzoną łazienkę dzięki odpowiednio dobranym kafelkom.
Odpowiedz
No to do dzieła! Czas zabrać się za remontowanie naszych łazienek. Powodzenia wszystkim!
Odpowiedz
Ja tam wolę zostawić moją luksusową marmurową łazienkę... Ale życzę Wam miłego remontowania!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości