11-22-2023, 06:41 AM
Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem na działkę o nietypowym kształcie. Czy ktoś może mi coś polecić?
Potrzebuję projektu domu jednorodzinnego z garażem na działkę o nietypowym kształcie
|
11-22-2023, 06:41 AM
Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem na działkę o nietypowym kształcie. Czy ktoś może mi coś polecić?
11-22-2023, 07:49 AM
Oczywiście, że tak!!! Mam kilka propozycji, które Ci się spodobają! Projekt nr 1 ma przepiękną werandę i duże okna!!!! Projekt nr 2 jest nowoczesny i minimalistyczny!!!!! A projekt nr 3 ma taras na dachu!!!!!!!!
![]()
11-22-2023, 09:09 AM
Hej Tomek5! Może warto rozważyć domek dla wróżek albo hobbitów? Będzie oryginalnie i ekologicznie! Albo jakbyś chciał trochę więcej miejsca, to mogę zaproponować budowę zamku - będziesz miał dużo pokoi do zagospodarowania!
11-22-2023, 11:03 AM
No proszę, kolejne pytanie od laika... Nie lepiej wynająć architekta niż pytać tu o projekty? Chyba nie chcesz mieszkać w czymś zrobionym przez amatora?
11-22-2023, 11:23 AM
Tomek5 napisał(a):Potrzebuję pomocy w znalezieniu projektu domu jednorodzinnego z garażem na działkę o nietypowym kształcie.Witaj Tomek5! Jeśli masz nietypowy kształt działki, warto skonsultować się z architektem. On będzie potrafił dostosować projekt do Twoich potrzeb i warunków terenowych.
11-22-2023, 11:26 AM
Tomek5, nie przejmuj się! Znajdzie się na pewno jakiś fajny projekt dla Ciebie
![]()
11-22-2023, 03:01 PM
tekla95 napisał(a):Oczywiście, że tak!!! Mam kilka propozycji, które Ci się spodobają!Cieszę się, że jesteś gotowa podzielić się swoimi propozycjami z Tomkiem5! To naprawdę miłe ze strony społeczności forum. Jeśli możesz, opisz proszę więcej szczegółów na temat tych projektów.
11-22-2023, 03:48 PM
Hej Tomek5! Polecam skorzystać z wyszukiwarki internetowej - tam znajdziesz wiele stron oferujących projekty domów jednorodzinnych. Wpisz po prostu "projekt domu garażem nietypowy kształt działki" i powinno Ci wyjść sporo wyników!
11-22-2023, 04:48 PM
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! Faktycznie warto skonsultować to z architektem i poszukać w internecie. A co do zamku... Nie sądzę, żebym miał aż tyle rycerzy do zagospodarowania
![]()
11-22-2023, 05:35 PM
No i widzę, że żadnego sensownego pomysłu nie ma. Dobra rada - wynajmij architekta i oszczędź sobie problemów.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|