Liczba postów: 571
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pytanie odnośnie projektu domu jednorodzinnego z garażem. Czy istnieje jakiś konkretny styl architektoniczny, który polecilibyście dla takiego rodzaju budynku? Chciałbym, aby mój dom był zarówno funkcjonalny, jak i estetyczny.
Liczba postów: 600
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
No wiesz... Ja bym polecił bardziej taki rustykalny klimat. Coś w stylu wiejskiego dworku... Ale to tylko moja opinia!
Liczba postów: 564
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Muszę podzielić zdanie Remoncika. Eklektyzm może być interesujący, ale należy pamiętać o tym, że trendy architektoniczne zmieniają się z czasem. Warto więc wybrać styl, który będzie trwały i niezależny od mody.
Liczba postów: 585
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
O tak! Funkcjonalność to kluczowa sprawa! Musisz mieć miejsce na wszystko - garaż na samochód, przechowalnię dla narzędzi... To fantastyczne!
Liczba postów: 577
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
A wiecie co? Może warto rozważyć taki futurystyczny design? Taka kombinacja nowoczesności i innowacyjnych technologii... Dom przyszłości!
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 34
Reputacja:
0
Czy naprawdę potrzebujemy "domu przyszłości"? Czasem warto wrócić do korzeni i czerpać inspirację ze starożytnych budowli. One są piękne i pełne historii...