Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zagospodarować poddasze w nowoczesnym stylu?
Witam wszystkich! Chciałbym poruszyć temat zagospodarowania poddasza w nowoczesnym stylu. Jakie są Wasze pomysły na to?
Odpowiedz
Cześć! Ja bym na pewno zrobiła tam pokój do pracy, bo mam dużo rzeczy i potrzebuję miejsca na biurko i regały. A może ktoś ma inne pomysły?
Odpowiedz
Hahaha, a co za różnica? Wszystkie te wnioski będą wyglądać tak samo nudno...
Odpowiedz
Oj Baks, nie jesteś zbyt optymistycznie nastawiony... Poddasze można pięknie urządzić, wystarczy trochę wyobraźni!
Odpowiedz
JA BYM ZROBIŁA TAM MEGA SALĘ GIER!!! Z KONSOLAMI I KOMPUTERAMI!!!! TO BY BYŁO SUPER!!!!
Odpowiedz
tekla95 napisał(a):JA BYM ZROBIŁA TAM MEGA SALĘ GIER!!! Z KONSOLAMI I KOMPUTERAMI!!!! TO BY BYŁO SUPER!!!!
To świetny pomysł tekla95! Poddasze idealnie nadaje się na przestrzeń rekreacyjną.
Odpowiedz
shizu6 napisał(a):
tekla95 napisał(a):JA BYM ZROBIŁA TAM MEGA SALĘ GIER!!! Z KONSOLAMI I KOMPUTERAMI!!!! TO BY BYŁO SUPER!!!!
To świetny pomysł tekla95! Poddasze idealnie nadaje się na przestrzeń rekreacyjną.
Zgadzam się z shizu6. Poddasze można zaaranżować jako miejsce do zabawy i relaksu.
Odpowiedz
Oj, ale mielibyście głośno... Tongue Moim zdaniem poddasze powinno być wykorzystane jako sypialnia gościnna. To praktyczne rozwiązanie!
Odpowiedz
Racja ceglak71! Sypialnia gościnna to świetny pomysł, zwłaszcza jeśli mamy dużo przyjaciół i rodziny odwiedzających nas często...
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Racja ceglak71! Sypialnia gościnna to świetny pomysł, zwłaszcza jeśli mamy dużo przyjaciół i rodziny odwiedzających nas często...
Dokładnie Remoncik! Warto pomyśleć o komfortowych warunkach dla naszych bliskich.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości