Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuję inspiracji na aranżację biblioteki w moim domu!
Witam wszystkich! Mam pewien problem i potrzebuję Waszej pomocy. Chciałbym urządzić bibliotekę w moim domu, ale brakuje mi pomysłów na aranżację. Może macie jakieś ciekawe inspiracje?
Odpowiedz
Ooooh, uwielbiam takie tematy! Biblioteka to taki magiczny kącik pełen książek i przytulności!!! Ja bym zdecydowanie postawiła na duże regały z mnóstwem półek do wyeksponowania pięknych okładek!!!
Odpowiedz
Hejka! Mnie też interesuje ten temat. Myślę, że warto poszukać stylowych foteli czy kanapki do tego miejsca. W końcu trzeba mieć gdzie usiąść i poczytać!
Odpowiedz
Cześć wszystkim! Ale super temat - biblioteka to coś niesamowitego!!! Ja proponuję dodać kilka roślin, bo zieleni nigdy za wiele!!! I oczywiście dużo poduszek i pledów dla komfortu!!!
Odpowiedz
Dobrze się składacie wszyscy, bo ja chciałabym poruszyć kwestię optymalnego oświetlenia w bibliotece. Musimy zadbać o odpowiednią ilość światła naturalnego oraz punkty świetlne umieszczone strategicznie.
Odpowiedz
Bardzo ciekawy temat! Biblioteka to przestrzeń, która powinna być zarówno funkcjonalna, jak i estetyczna. Warto zastanowić się nad doborem kolorów ścian oraz mebli, aby stworzyć harmonijną atmosferę.
Odpowiedz
tekla95 napisał(a):Ooooh, uwielbiam takie tematy! Biblioteka to taki magiczny kącik pełen książek i przytulności!!! Ja bym zdecydowanie postawiła na duże regały z mnóstwem półek do wyeksponowania pięknych okładek!!!
Dziękuję za sugestię tekla95! Duże regały na pewno będą idealne do przechowywania mojej kolekcji książek!
Odpowiedz
robertbud napisał(a):Cześć wszystkim! Ale super temat - biblioteka to coś niesamowitego!!! Ja proponuję dodać kilka roślin, bo zieleni nigdy za wiele!!! I oczywiście dużo poduszek i pledów dla komfortu!!!
Super pomysł robertbud! Rośliny dodadzą nie tylko naturalnego uroku, ale także poprawią jakość powietrza w pomieszczeniu. A poduszki i pledy sprawią, że biblioteka będzie jeszcze bardziej przytulna!
Odpowiedz
daniel36 napisał(a):Bardzo ciekawy temat! Biblioteka to przestrzeń, która powinna być zarówno funkcjonalna, jak i estetyczna. Warto zastanowić się nad doborem kolorów ścian oraz mebli, aby stworzyć harmonijną atmosferę.
Dokładnie daniel36! Kolorystyka ma ogromne znaczenie dla odbioru pomieszczenia. Ważne jest także dobranie odpowiednich materiałów i tekstur, które będą współgrać ze stylem biblioteki.
Odpowiedz
Endriu90 napisał(a):Dziękuję za sugestię tekla95! Duże regały na pewno będą idealne do przechowywania mojej kolekcji książek!
Nie ma sprawy Endriu90!!! To będzie wyglądało tak pięknie!!! Już widzę te kolorowe okładki!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości