Liczba postów: 480
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Mam pytanie dotyczące urządzenia pokoju dla dziecka w stylu skandynawskim. Chciałbym dowiedzieć się, jakie są najlepsze sposoby na stworzenie takiego wnętrza. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub porady?
Liczba postów: 534
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Witaj! Styl skandynawski jest bardzo popularny i doskonale nadaje się do pokoju dziecięcego. Kilka kluczowych elementów to jasne kolory, naturalne materiały i minimalistyczne wzornictwo. Ważne jest również wprowadzenie dużo światła dziennego oraz funkcjonalnych mebli.
Liczba postów: 520
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Ooooh, uwielbiam styl skandynawski!!! To taki przytulny i elegancki jednocześnie!! Moje rady to dodanie kilku pastelowych akcentów w postaci poduszek czy obrazków na ścianach! A także nie zapomnijcie o roślinach - one dają taki przyjemny klimat!
Liczba postów: 585
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Styl skandynawski? Super pomysł!!! Ja bym dodał jeszcze trochę koloru np. żółte lub niebieskie dodatki żeby było bardziej radosno! No i oczywiście musi być dużo miejsca do zabawy!!!
Liczba postów: 600
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Skoro mowa o stylu skandynawskim, to warto wspomnieć o wykorzystaniu drewna jako głównego materiału w aranżacji wnętrza - sprawia ono, że pokój staje się bardziej przytulny i naturalny. No i oczywiście, nie zapomnijcie o miękkich dywanach!