Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić małą łazienkę?
Witam wszystkich! Chciałbym poruszyć temat jak urządzić małą łazienkę. Mam wrażenie, że jest to trudne zadanie ze względu na ograniczoną przestrzeń. Czy ktoś może podzielić się swoimi pomysłami i doświadczeniem?
Odpowiedz
Ah, takie zagadnienie mnie zawsze intryguje... Urządzenie małej łazienki wymaga precyzji i dobrego planowania... Przede wszystkim należy wykorzystać każdy centymetr kwadratowy... Moim zdaniem warto skorzystać z mebli o nietypowych rozmiarach oraz umieścić prysznic zamiast wanny...
Odpowiedz
Ja mam taki pomysł - zamontować półki wiszące nad muszlą klozetową. W ten sposób można zaoszczędzić miejsce na kosmetykach i ręcznikach!
Odpowiedz
Serio? Półki nad muszlą klozetową? Kto by chciał mieć te rzeczy nad głową podczas korzystania z toalety?! To brzmi jak recepta na katastrofę!
Odpowiedz
No nie wiem Baks, ja myślę że Zizy może mieć rację Smile Może warto spróbować tego pomysłu.
Odpowiedz
Każda przestrzeń można odpowiednio wykorzystać, nawet najmniejsza łazienka! Warto zainwestować w szafki pod umywalkę, które pomieszczą wszystkie niezbędne rzeczy. Pamiętajmy jednak o minimalizmie - mniej znaczy więcej!
Odpowiedz
No i co, Tomek5? Teraz będziemy chodzić po domu bez makijażu i wyglądać jak zombie! Wink
Odpowiedz
Tomek5 napisał(a):Każda przestrzeń można odpowiednio wykorzystać, nawet najmniejsza łazienka! Warto zainwestować w szafki pod umywalkę, które pomieszczą wszystkie niezbędne rzeczy. Pamiętajmy jednak o minimalizmie - mniej znaczy więcej!
Zgadzam się z Tobą, Tomek5! Minimalizm to klucz do urządzenia małej łazienki. Szafki pod umywalkę są bardzo praktyczne i pozwalają na utrzymanie porządku.
Odpowiedz
Oczywiście warto pomyśleć także o długoterminowych konsekwencjach naszych decyzji dotyczących aranżacji łazienki... Na przykład jeśli zamontujemy wannę na niewielkim metrażu, może to ograniczyć dostępność innych elementów lub utrudnić sprzątanie...
Odpowiedz
Ale myślicie tylko o problemach?! Ja widzę same możliwości!!! Może dodamy jasne kolory ścianom i dużo luster? To stworzy iluzję większej przestrzeni! A potem możemy dodać rośliny i dodatki, aby nadać łazience przytulny klimat! To będzie wspaniałe!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości