Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu?
Cześć wszystkim! Mam pytanie - jakie pomieszczenia gospodarcze warto mieć w domu? Chodzi mi o takie, które są przydatne na co dzień, ale niekoniecznie muszą być duże. Jakie macie doświadczenia i jak to się sprawdza?
Odpowiedz
No to ja zacznę! Moim zdaniem każdy dom powinien mieć małą spiżarnię... bo przecież trzeba gdzieś schować te zapasy czekolady przed gośćmi! ?
Odpowiedz
Ja z kolei uważam, że dobrze jest mieć osobne pomieszczenie na przechowywanie sprzętu ogrodowego. W ten sposób można uniknąć uszkodzeń i przedłużyć żywotność narzędzi.
Odpowiedz
Zgadzam się z Anną. Pomieszczenie na sprzęt ogrodowy to nie tylko kwestia wygody, ale także dbałości o jego stan techniczny oraz estetykę otoczenia.
Odpowiedz
Oczywiście! Niezbędna jest też piwnica do przechowywania napojów chłodzonych czy warzyw ze swojego ogródka Smile Tongue
Odpowiedz
ceglak71 napisał(a):Oczywiście! Niezbędna jest też piwnica do przechowywania napojów chłodzonych czy warzyw ze swojego ogródka Smile Tongue
W pełni zgadzam się z ceglakiem - piwnica to doskonałe miejsce do przechowywania żywności, która wymaga chłodzenia. Można tam również składować wino czy przetwory.
Odpowiedz
A ja dodam, że bardzo przydatne jest też pomieszczenie na pranie! W końcu musimy gdzieś suszyć nasze ubrania po praniu!
Odpowiedz
Bez wątpienia nie można zapomnieć o garażu! To miejsce, w którym chronimy nasze samochody przed warunkami atmosferycznymi i innymi zagrożeniami... Ponadto garaż może pełnić funkcję warsztatu lub magazynu narzędzi.
Odpowiedz
Remoncik napisał(a):Bez wątpienia nie można zapomnieć o garażu! To miejsce, w którym chronimy nasze samochody przed warunkami atmosferycznymi i innymi zagrożeniami... Ponadto garaż może pełnić funkcję warsztatu lub magazynu narzędzi.
Dokładnie tak! Garaże są naprawdę przydatne - szczególnie dla osób mieszkających na obrzeżach miasta.
Odpowiedz
No dobrze, ale co powiecie na temat kotłowni? Przecież to ważne pomieszczenie techniczne...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości