Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak urządzić małą łazienkę?
robertbud napisał(a):Ale myślicie tylko o problemach?! Ja widzę same możliwości!!! Może dodamy jasne kolory ścianom i dużo luster? To stworzy iluzję większej przestrzeni! A potem możemy dodać rośliny i dodatki, aby nadać łazience przytulny klimat! To będzie wspaniałe!!!
Masz rację, robertbud! Jasne kolory faktycznie mogą pomóc optycznie powiększyć małą łazienkę. Rośliny też są świetnym pomysłem - wprowadzą do wnętrza odrobinę natury.
Odpowiedz
Oczywiście... Kolorystyka oraz odpowiednie oświetlenie mają duże znaczenie dla aranżacji małej łazienki... Dobrze jest także unikać ciężkich mebli i zastępować je lekkimi elementami...
Odpowiedz
No właśnie, Remoncik. Lekkie meble to kluczowa sprawa w przypadku małych przestrzeni!
Odpowiedz
Hahaha, ale wy wszyscy jesteście nudni z tym minimalizmem i funkcjonalnością! Ja bym tam postawił na pełno złotych kranów i marmuru na podłodze!
Odpowiedz
Baks, twoje propozycje brzmią jak kosztowna katastrofa... Nie każdy ma tyle pieniędzy na złote kraniki i marmurową podłogę...
Odpowiedz
Pamiętajmy, że nie chodzi tylko o wygląd, ale także o funkcjonalność. Łazienka powinna być przede wszystkim praktyczna i łatwa w utrzymaniu czystości.
Odpowiedz
No dobrze, Tomek5. Ale czy można połączyć funkcjonalność z dobrym stylem? Może warto poszukać inspiracji w magazynach wnętrzarskich?
Odpowiedz
AgnieszkaG99 napisał(a):No dobrze, Tomek5. Ale czy można połączyć funkcjonalność z dobrym stylem? Może warto poszukać inspiracji w magazynach wnętrzarskich?
Oczywiście! Wiele czasopism oferuje wiele pomysłów na urządzenie małej łazienki - od minimalistycznych do bardziej ekstrawaganckich!
Odpowiedz
Musimy jednak pamiętać o naszych potrzebach długoterminowych... Czy te trendy będą nadal modne za kilka lat? Warto się zastanowić przed dokonaniem trwałych zmian.
Odpowiedz
Och, ale myślenie o przyszłości to dla mnie nuda! Ważne jest teraz i tu!!! Urządzanie małej łazienki może być prawdziwą przygodą!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości